نرده شاخ گوزنی
نرده شاخ گوزنی
نرده شاخ گوزنی را میتوان نوعی از حفاظ روی دیوار دانست که نمونه ای از نسل نوی نرده بر روی دیوار است با توجه به ایرادات و مشکلاتی که نرده های قدیم داشتند.
از جمله میتوان نداشتن امنیت کافی و زیبایی ظاهری باعث شد که تولید کنندگان حفاظ به دنبال طراحی و پیاده سازی و ساخت حفاظ هایی با ایده های جدید بیوفتند تا علاوه بر امنیت کامل بتواند زیبایی ظاهری خوبی که متناسب با نماهای مختلف ساختمان هست را داشته باشد.
تاریخچهی نرده شاخ گوزنی
نرده شاخ گوزنی جز حفاظهایی از نسل امروزیست و میتوان گفت عمر چندانی از تولید آن ها نگذشته است.
این حفاظ ها بیش تر برای ساختمانها و خانه هایی که دارای فضاهایی باز مانند ایوان بالکن یا حیاط خلوت می باشند استفاده میگردد.
به دلیل زیبایی و محکم بودن قابلیت و امکان تولید برای هر نوع ارتفاع طول عرض و تراکم را داراست و همچنین از نظر امنیت بالا مورد پسند اغلب مردم شده است.
در نرده شاخ گوزنی میلگردهای نوک تیزی که جوش خورده اند با توجه به تراکمی که دارند به هر کس که بخواهد از آنها عبور نماید آسیب میرسانند و مانع از عبور وی می شوند و اینگونه ساختمان شمارا ایمن نگه میدارند.
نرده شاخ گوزنی دارای چه مزیت هایی میباشد؟
نرده شاخ گوزنی در مقایسه با بقیه اشکال نرده های ساختمان مزیتهایی داراست که شامل:
- مستحکم بودن
- نصب آسان و سریع
- امنیت بالا
- فرم و ظاهر قشنگ
- دارای تائیدهی پلیس امنیت
- قیمتی مناسب
همانند کلیه بخش های دیگر نمای ساختمان رنگ آمیزی نرده شاخ گوزنی نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است
رنگآمیزی نرده شاخ گوزنی فارغ از زیباسازی نمای ساختمان از خوردگی و زنگ زدن نرده شاخ گوزنی پرهیز کرده و منجر به بالابردن دوام و طول قدمت آن می گردد.
این کالا در رنگهای متعدد و با توجه به نمای ساختمان نصب و به کارگیری میشوند با این حال میتوان گفت که رنگ قهوه ای سوخته طرفدار بیشتری نسبت به رنگ های دیگر دارد.
همانند رنگآمیزی بقیه فلزات رنگآمیزی نرده شاخ گوزنی نیز دارای نکاتی است که انتخاب کنندهی کیفیت رنگآمیزی میباشد.
قبل از رنگآمیزی سطح نرده شاخ گوزنی می بایست به طور کامل صاف و بدون هیچ مشکلی و بدون سطح های زائد برجستگی و زنگزدگی باشد تا رنگآمیزی با کیفیت خوب صورت پذیرد.
برای از میان رفتن برجستگیها، معمولا در آغاز سمباده می کشند و در صورتی که نیاز باشد، بتونهکاری نیز خواهد شد سپس بعد از آن رنگآمیزی انجام میشود.
خصوصیات فنی نرده شاخ گوزنی چه میباشد؟
نرده شاخ گوزنی دارنده خصوصیات فنی تولید مانند تراکم تعداد ردیف در هر شاخه ارتفاع و رنگآمیزی نیز میباشد که در انتخاب قیمت نرده شاخ گوزنی، برای ساختمان نقش بسیار موثری دارند.
برای متصل کردن میلگردهای نرده شاخ گوزنی از دو دسته جوش الکترود به کارگیری میشود و این فاکتور نیز در انتخاب قیمت نرده شاخ گوزنی نقش مهمی دارد.
میلگردها به روشی به هم جوش خواهند خورد که هریک به یک سمتی رویش کرده و دارای آرایش مرتبی می باشند و مانع از عبور انسان ها و حیواناتی مثل گربه میشوند.
رویش و پرورش به کارگیری از نرده شاخ گوزنی به این دلیل بود که سیستمهای سنتی که برای بالابردن امنیت ساختمان به عمل میرفت با نمای امروزی مطابقت و همخوانی کافی نداشته و به این اندازه ظرافت و زیبایی و همینطور ضریب ایمنی بالایی نداشتند.
به همین دلیل معماران بدین نتیجه پی برده اند که می بایست نسل جدیدی از نرده ها وجود داشته باشد که هم دارای ایمنی بالا و هم به زیبایی منحصربفرد نمای ساختمان کمک کند.
براین اساس نرده شاخ گوزنی ساخته و به بازار عرضه شد که در صنعت ساختمان موردپسند قرار گرفت.
روند تولید نرده شاخ گوزنی
نخست میلگردهای لازم برای تولید، که معمولا با قطر 9 تا 10 میلیمتر می باشند از کارخانه خریداری میگردند آنگاه برای ساخت به محل کارخانه حمل و نقل میگردند.
این میلگرد ها در اندازه های مطلوب برش کاری میشوند برش شاخک های کوتاه و شاخه ها، بایستی بشکل زاویه دار و با گیوتین اختصاصی انجام بگیرد.
نوک قطعات برش خورده بایستی به اندازه کافی تیز و برنده باشد تا حدی که با مقداری فشار سبب آسب دیدگی شود.
بعداز آن این قطعات توسط دستگاه پرسکاری در قالبهای گوناگون و به گونه های موردنیاز خم کاری می گردند؛ سپس این قطعات به جوشکارها داده میشود.
نرده شاخ گوزنی در چه اندازه هایی ایجاد میگردد؟
این نرده فلزی طبق توصیه و نیاز مشتری در اندازه مختلفی قابل ایجاد میباشد در حالت عادی و رایج در اندازه و تراکمی که در پایین به آنها اشاره شده ایجاد می شود.
طول : به صورت معمول و رایج ۲ متر ساخته میشود.
ارتفاع : اندازه هایی بین 70 تا 150 سانتیمتر
عرض : متناسب با ارتفاع بین 35 سانت تا 40 سانت هستند.
تراکم : در حالت عادی تراکم آن میتواند از 8 شاخه اصلی در ۲متر تا معمولا 12 ردیف اصلی در دو متر باشد.
نحوه نصب نرده شاخ گوزنی
برای متصل شدن نرده یا حفاظ در طول دیوارکشی ضروری است محل نصب نرده بر روی دیوار از گذشته مشخص شود.
معماران و سازندگان زبده هنگام ایجاد دیوار محل نصب نرده را با قرار دادن صفحه های فلزی که پایه های میلگرد، پایین آن جوش خورده است آماده مینمایند.
پلیت ها در تعدادی ردیف انتهای دیوار و همراه با اجر داخل دیوار کار گذاشته می شود فاصله مطلوب این پلیت ها حدودا یک متر از یکدیگر است.
نرده ها بعدا روی این صفحه های فلزی نصب و جوش می شوند در اغلب دیوارها، محل نصب نرده از قبل مشخص نشده است؛ به همین دلیل برای نصب روی دیوار سوراخ هایی که با دریل هیلتی و مته با قطر 10 یا این که 12 میلیمتر به عمق حدود ۱۰ تا 20 سانتیمتر ساخته می شود.
درون این سوراخ ها که بصورت مورب تولید گردیده میلگرد هایی با قطر ۱۰ یا ۱۲ میلیمتر سفت میشود سر این میلگردها می بایست حدود ۵ تا 10 سانتیمتر از دیوار خارج بماند.
این میلگردها در دیوار کار گذاشته می شوند شاسی بهاین میلگردها جوش کاری و سفت میشود بجز شاسی که به پین ها جوش می گردد از بالا نیز شاخه ها به یکدیگر نیز با جوش کاری متصل میشوند.
- ۹۹/۰۴/۲۳